Jobba hos oss

Vi på Duroc Laser Coating erbjuder renovering av stålytor och nytillverkning av kundunika ytbehandlade komponenter i små och stora serier. Vi är ett team av experter på det vi gör, borde du vara en av oss?

Just nu söker vi:

CNC- och Laseroperatörer

I rollen som operatör består dina arbetsuppgifter i huvudsak av svarvning i en modern CNC-maskin samt laserpåsvetsning och laserhärdning i våra robotstyrda lasermaskiner, blandat med mer allmänna verkstadsuppgifter som manuell svarvning och svetsning. Då vi är en legoleverantör är produktionen väldigt varierad med allt från engångsjobb till återkommande komponenter i mer eller mindre stora serier.

Vi söker dig som gillar problemlösning, drivs av ett genuint teknikintresse och har god verkstadsvana. Erfarenhet av CNC-bearbetning, manuell svetsning, svarvning, programmering och laserteknik är meriterande men inget krav. Som person är du kvalitetsmedveten, lojal, ansvarstagande och efter introduktion självgående.  

Arbetstiden är tvåskift, för- och eftermiddag måndag till fredag

Vi erbjuder ett omväxlande arbete med högt teknikinnehåll. Som operatör är du en vital del i företaget både gällande den dagliga produktionen och genom försöksverksamhet, processutveckling och förbättringsarbete. Detta i ett företag med ett trivsamt team som arbetar i ett högt tempo i en spännande industrigrupp. Vi tillhandahåller verksamhetsanpassad utbildning vad gäller laserteknik och säkerhet.

Är du intresserad? Skicka din ansökan till: [email protected]

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande oavsett bakgrund!

Sök redan idag! Vi arbetar med ett löpande urval, vilket betyder att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansök därför så snart som möjligt!

För ytterligare information är du välkommen att kontakta: Joachim Andersson, VD, Duroc Laser Coating AB, tel. 070-673 05 45

Tveka inte att kontakta oss ifall du har några frågor!

 

 

 

Kontakt

Duroc Laser Coating AB
Fabriksvägen 16
972 54 LULEÅ
+46 920 43 22 20
[email protected]

Följ oss gärna på sociala medier

 

När ytan är allt