Sveriges ledande företag inom laserytbehandling

Vi på Duroc Laser Coating erbjuder reparation av stålytor och nytillverkning av kundunika ytbehandlade komponenter i små och stora serier. Ytor utsatta för slitage, värme eller korrosion återställs och förstärks med hjälp av laserpåsvetsning, laserimpregnering eller laserhärdning. Vi hanterar allt från enstaka gram till flera ton, diametrar upp till två meter och längder upp till 15 meter.

Våra kunder finns bland annat inom kraft-, gruv/stål-, papper/massa-och processindustrin.

 

Nyfiken på saker vi har gjort?

Metalluppbyggnad med laserteknologi möter krav på extrema yt- och funktionsegenskaper gällande friktion, korrosion, slitage etc. Tekniken lämpar sig ypperligt att använda för nytillverkning och reparationer av industrikomponenter med höga krav på prestanda. Läs mer om vad vi har gjort tillsammans med våra kunder.

 

Vill du jobba hos oss?

Just nu söker vi en Examensarbetare!

Duroc Laser Coating söker en nyfiken och engagerad civilingenjörsstudent inom materialteknik eller maskinteknik med kunskap om tribologi och med erfarenhet av laboratoriearbete.

Läs mer och ansök via länken nedan:

Vill du jobba hos oss?

Just nu söker vi en Laser-/CNC-operatör!

Som Laser-/CNC-operatör blir du en vital del i företaget både gällande den dagliga produktionen samt i försöksverksamhet, processutveckling och förbättringsarbete.

Kontakt

Duroc Laser Coating AB
Fabriksvägen 16
972 54 LULEÅ
+46 920 43 22 20
[email protected]

Följ oss gärna på sociala medier

 

När ytan är allt